APA:
کپیذوالفقاری، سوده، قیافه داوودی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، پدرام نیا، احمد، و نقی پور، فریبا. (1399). بررسی تاثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/387890/fa
Vancouver:
کپیذوالفقاری سوده، قیافه داوودی مهدی، مرتضوی سیدعلی، پدرام نیا احمد، نقی پور فریبا. بررسی تاثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/387890/fa
IEEE:
کپیسوده ذوالفقاری، مهدی قیافه داوودی، سیدعلی مرتضوی، احمد پدرام نیا، و فریبا نقی پور، “بررسی تاثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 109–120، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387890/fa