APA:
کپییقطینی، محمد، فیضی، جواد، حسینی طاهری، سیدعماد، و جهانی، مسلم. (1399). بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی, تغذیه ای و آنتی اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/387903/fa
Vancouver:
کپییقطینی محمد، فیضی جواد، حسینی طاهری سیدعماد، جهانی مسلم. بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی, تغذیه ای و آنتی اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/387903/fa
IEEE:
کپیمحمد یقطینی، جواد فیضی، سیدعماد حسینی طاهری، و مسلم جهانی، “بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی, تغذیه ای و آنتی اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 55–64، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387903/fa