مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

373
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات سیلاژ برخی از ژنوتیپ های علوفه باقلا

صفحات

 صفحه شروع 30 | صفحه پایان 37

چکیده

 این پژوهش به منظور ارزیابی ترکیبات شیمیایی, بار میکروبی و پایداری هوازی سیلاژ ژنوتیپ های مختلف گیاه باقلای علوفه ای (منشا از کشور سوریه) انجام شد. یازده ژنوتیپ گیاه باقلای علوفه ای شامل ژنوتیپ های G-Faba-249, Histal, Barkat, G-Faba247, G-Faba100, G-Faba332, G-Faba256, G-Faba333, G-Faba331, G-Faba98, Luzde otono مورد استفاده قرار گرفت. باقلای علوفه ای به تعداد 3 تکرار به ازای هر ژنوتیپ, در مرحله آخر رویشی برداشت و به مقدار 10 کیلو داخل هر پلاستیک پر شد و درب سیلاژها بعد از 60 روز باز شدند. اختلاف معنی داری بین ژنوتیپ های مختلف بر ماده خشک علوفه و سیلاژ, pH, ازت آمونیاکی و پروتئین خام وجود داشت (05/>p). اختلاف معنی داری بین ژنوتیپ ها روی باکتری های اسیدلالتیک مشاهده نشد, اما روی تعداد کل باکتری ها و کپک دیده شد (05/>p). بیشترین زمان رسیدن به پیک دمایی و پیک دما را ژنوتیپ G-Faba-249 داشت. ژنوتیپ G-Faba-249 بالاترین امتیاز (درجه خوب) را از نظر ارزیابی ظاهری و نقطه فلیگ بدست آورد. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که سیلاژ ژنوتیپ های مختلف علوفه باقلا در این تحقیق را می توان به عنوان یک سیلاژ با کیفیت در خوراک دام استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سندآبادی، میلاد، قورچی، تقی، شیخ، فاطمه، و قهاری، نرجس. (1398). بررسی خصوصیات سیلاژ برخی از ژنوتیپ های علوفه باقلا. پژوهش های تولیدات دامی، 10(26 )، 30-37. SID. https://sid.ir/paper/389107/fa

    Vancouver: کپی

    سندآبادی میلاد، قورچی تقی، شیخ فاطمه، قهاری نرجس. بررسی خصوصیات سیلاژ برخی از ژنوتیپ های علوفه باقلا. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(26 ):30-37. Available from: https://sid.ir/paper/389107/fa

    IEEE: کپی

    میلاد سندآبادی، تقی قورچی، فاطمه شیخ، و نرجس قهاری، “بررسی خصوصیات سیلاژ برخی از ژنوتیپ های علوفه باقلا،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 26 ، pp. 30–37، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389107/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button