APA:
کپیقطبی، علی، و فرج زاده معماری تبریزی، الناز. (1397). ارزیابی پرایمینگ بذر با محلول های مختلف غذایی در سطوح مختلف تنش آبی بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد چغندر قند رقم بذر تک جوانه ژنتیکی. تنش های محیطی در علوم زراعی، 11(1 )، 117-126. SID. https://sid.ir/paper/389253/fa
Vancouver:
کپیقطبی علی، فرج زاده معماری تبریزی الناز. ارزیابی پرایمینگ بذر با محلول های مختلف غذایی در سطوح مختلف تنش آبی بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد چغندر قند رقم بذر تک جوانه ژنتیکی. تنش های محیطی در علوم زراعی[Internet]. 1397؛11(1 ):117-126. Available from: https://sid.ir/paper/389253/fa
IEEE:
کپیعلی قطبی، و الناز فرج زاده معماری تبریزی، “ارزیابی پرایمینگ بذر با محلول های مختلف غذایی در سطوح مختلف تنش آبی بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد چغندر قند رقم بذر تک جوانه ژنتیکی،” تنش های محیطی در علوم زراعی، vol. 11، no. 1 ، pp. 117–126، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389253/fa