مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

503
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اجرای طرح 3’ Rs در مصرف آب و استفاده از پساب در دانشگاه بجنورد با تمرکز بر روی آب خاکستری و استفاده مجدد از پساب رستوران

صفحات

 صفحه شروع 56 | صفحه پایان 62

چکیده

 کشور ایران به لحاظ جغرافیایی در منطقه ی خشک و نیمه خشک کره ی زمین قرار گرفته است و متوسط بارندگی یک سوم متوسط میزان بارندگی جهان و حدود 250میلی متر در سال است به طوری که 84% از مساحت کشور در منطقه ی خشک و نیمه خشک و بیابانی و تنها 16 %آن جزو مناطق نیمه مرطوب و مرطوب است. سرانه کل مصرف آب شرب در ایران (شامل تجاری-صنعتی-خانگی-فضای سبز و. . . ) در حدود 220 لیتر در شبانه روز تخمین زده می شود. علاوه بر این موضوع, میزان رشد جمعیت در ایران در سالهای اخیر با رشد فزاینده ای همراه بوده است. عدم مدیریت صحیح منابع آبی در دسترس, موجب پدیدار شدن چالش های جدی در حوزه تامین آب بخصوص تامین آب شرب در بسیاری از شهرها و روستاهای کشور شده است. در این مقاله با استفاده از طرح 3’ Rs (کاهش, استفاده مجدد و بازیافت) راه های کاهش مصرف آب در دانشگاه بجنورد را مورد بررسی قرار می دهیم و سپس امکان استفاده ازآب های خاکستری, که بخش مهمی از فاضلاب محیط دانشگاه را شامل می شود, را مورد ارزیابی قرار می دهیم. یکی از نکات مهم در مدیریت مصرف آب در محیط دانشگاه, توجه به پساب تولیدی در محیط دانشگاه است. مهم ترین پساب تولیدی در دانشگاه بجنورد, پساب رستوران می باشد که امکان استفاده از این پساب و محصولات قابل استفاده از آن را مورد بررسی قرار می دهیم.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسفندیاری، مرتضی، اسفندیاری، مجتبی، و اعظمی، حامد. (1400). اجرای طرح 3’ Rs در مصرف آب و استفاده از پساب در دانشگاه بجنورد با تمرکز بر روی آب خاکستری و استفاده مجدد از پساب رستوران. انرژی های تجدید پذیر و نو، 8(1 )، 56-62. SID. https://sid.ir/paper/389898/fa

    Vancouver: کپی

    اسفندیاری مرتضی، اسفندیاری مجتبی، اعظمی حامد. اجرای طرح 3’ Rs در مصرف آب و استفاده از پساب در دانشگاه بجنورد با تمرکز بر روی آب خاکستری و استفاده مجدد از پساب رستوران. انرژی های تجدید پذیر و نو[Internet]. 1400؛8(1 ):56-62. Available from: https://sid.ir/paper/389898/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی اسفندیاری، مجتبی اسفندیاری، و حامد اعظمی، “اجرای طرح 3’ Rs در مصرف آب و استفاده از پساب در دانشگاه بجنورد با تمرکز بر روی آب خاکستری و استفاده مجدد از پساب رستوران،” انرژی های تجدید پذیر و نو، vol. 8، no. 1 ، pp. 56–62، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389898/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button