APA:
کپیمحمدرضایی، محمد، نویدشاد، بهمن، و قیصری، عباسعلی. (1399). تاثیر مصرف سطوح مختلف پپتیدهای زیست فعال کنجاله پنبه دانه بر راندمان تولید و فعالیت آنتی اکسیدانی سرمی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 11(30 )، 83-91. SID. https://sid.ir/paper/390359/fa
Vancouver:
کپیمحمدرضایی محمد، نویدشاد بهمن، قیصری عباسعلی. تاثیر مصرف سطوح مختلف پپتیدهای زیست فعال کنجاله پنبه دانه بر راندمان تولید و فعالیت آنتی اکسیدانی سرمی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(30 ):83-91. Available from: https://sid.ir/paper/390359/fa
IEEE:
کپیمحمد محمدرضایی، بهمن نویدشاد، و عباسعلی قیصری، “تاثیر مصرف سطوح مختلف پپتیدهای زیست فعال کنجاله پنبه دانه بر راندمان تولید و فعالیت آنتی اکسیدانی سرمی جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 30 ، pp. 83–91، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390359/fa