مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

387
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف پوسته سویا بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی عملکرد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پوسته سویا از سن یک تا 42 روزگی انجام شد. تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار و 12 پرنده در هر تکرار اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد و جیره های حاوی 5/2, 5 و 5/7 درصد پوسته سویا بودند. نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن پوسته سویا به صورت خطی و درجه دوم میانگین خوراک مصرفی روزانه جوجه های گوشتی را در دوره ی آغازین, دوره ی رشد و کل دوره کاهش داد (05/0>p). در دوره آغازین, افزودن پوسته سویا به جیره میانگین افزایش وزن روزانه جوجه ها را به صورت درجه دوم کاهش داد (0213/0=p). افزودن پوسته سویا در دوره رشد و کل دوره سبب بهبود ضریب تبدیل خوراک به صورت خطی و درجه دوم در مقایسه با تیمار شاهد شد (05/0>p). افزودن 5 درصد پوسته سویا به جیره سبب افزایش معنی دار شاخص تولید نسبت به تیمار شاهد شد. هیچ یک از فراسنجه های مورد سنجش لاشه جوجه های گوشتی تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0p). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد, با توجه به تأثیر مثبت پوسته سویا بر ضریب تبدیل خوراک و شاخص تولید می توان از پوسته سویا تا سطح 5 درصد در جیره جوجه های گوشتی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسعودی، عباس، و بوجارپور، محمد. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف پوسته سویا بر عملکرد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 11(29 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/390382/fa

    Vancouver: کپی

    مسعودی عباس، بوجارپور محمد. بررسی اثر سطوح مختلف پوسته سویا بر عملکرد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(29 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/390382/fa

    IEEE: کپی

    عباس مسعودی، و محمد بوجارپور، “بررسی اثر سطوح مختلف پوسته سویا بر عملکرد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 29 ، pp. 1–9، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390382/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button