APA:
کپیعلیوند، محمد، و فرج زاده معماری تبریزی، الناز. (1397). اثر تقویت کنندگی غلظت های مختلف عصاره های رازیانه, زیره سبز و نعناع بر خصوصیات فیزیولوژیکی جوانه زنی بذر و عملکرد دانه گلرنگ (. Carthamus tinctorius L) تحت شرایط کم آبی. تنش های محیطی در علوم زراعی، 11(3 )، 675-690. SID. https://sid.ir/paper/391404/fa
Vancouver:
کپیعلیوند محمد، فرج زاده معماری تبریزی الناز. اثر تقویت کنندگی غلظت های مختلف عصاره های رازیانه, زیره سبز و نعناع بر خصوصیات فیزیولوژیکی جوانه زنی بذر و عملکرد دانه گلرنگ (. Carthamus tinctorius L) تحت شرایط کم آبی. تنش های محیطی در علوم زراعی[Internet]. 1397؛11(3 ):675-690. Available from: https://sid.ir/paper/391404/fa
IEEE:
کپیمحمد علیوند، و الناز فرج زاده معماری تبریزی، “اثر تقویت کنندگی غلظت های مختلف عصاره های رازیانه, زیره سبز و نعناع بر خصوصیات فیزیولوژیکی جوانه زنی بذر و عملکرد دانه گلرنگ (. Carthamus tinctorius L) تحت شرایط کم آبی،” تنش های محیطی در علوم زراعی، vol. 11، no. 3 ، pp. 675–690، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/391404/fa