APA:
کپیهمرنگ امشی، عباس، خارا، حسین، بحری، امیر هوشنگ، محمدی زاده، فلورا، و حسنی نیا، عباس. (1397). مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین, زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد, شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus). تغذیه آبزیان، 4(2 )، 65-78. SID. https://sid.ir/paper/392190/fa
Vancouver:
کپیهمرنگ امشی عباس، خارا حسین، بحری امیر هوشنگ، محمدی زاده فلورا، حسنی نیا عباس. مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین, زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد, شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus). تغذیه آبزیان[Internet]. 1397؛4(2 ):65-78. Available from: https://sid.ir/paper/392190/fa
IEEE:
کپیعباس همرنگ امشی، حسین خارا، امیر هوشنگ بحری، فلورا محمدی زاده، و عباس حسنی نیا، “مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین, زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد, شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)،” تغذیه آبزیان، vol. 4، no. 2 ، pp. 65–78، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392190/fa