APA:
کپیمعینی، محمدمهدی، سوری، منوچهر، هژبری، فردین، و سنجابی، محمدرضا. (1386). بررسی ارزش غذایی, ترکیب شیمیایی و قابلیت هضمی یونجه همدانی در مراحل مختلف رشد با استفاده از گوسفند سنجابی و بز مرغوز. علوم کشاورزی، 13(2)، 385-392. SID. https://sid.ir/paper/393392/fa
Vancouver:
کپیمعینی محمدمهدی، سوری منوچهر، هژبری فردین، سنجابی محمدرضا. بررسی ارزش غذایی, ترکیب شیمیایی و قابلیت هضمی یونجه همدانی در مراحل مختلف رشد با استفاده از گوسفند سنجابی و بز مرغوز. علوم کشاورزی[Internet]. 1386؛13(2):385-392. Available from: https://sid.ir/paper/393392/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی معینی، منوچهر سوری، فردین هژبری، و محمدرضا سنجابی، “بررسی ارزش غذایی, ترکیب شیمیایی و قابلیت هضمی یونجه همدانی در مراحل مختلف رشد با استفاده از گوسفند سنجابی و بز مرغوز،” علوم کشاورزی، vol. 13، no. 2، pp. 385–392، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393392/fa