Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

359
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

445
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه های غذایی و انسانی به روش RFLP

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 32

چکیده

 استافیلوکوکوساورئوس یکی از عوامل مهم در ایجاد عفونت های بیمارستانی به شمار می رود. در این میان پرسنل بیمارستانی و مواد غذایی جز عوامل مهمی هستند که میکروب را به سایرین منتقل می نمایند. هدف ما از این تحقیق تعیین فراوانی چند شکلی ژن کواگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه های مواد غذایی و انسانی می باشد. این مطالعه مقطعی توصیفی درطول 6 ماه اول سال 1395 بر روی نمونه های مواد غذایی مختلف و انسانی ارسالی مشکوک به استافیلوکوکوس آرئوس به آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز انجام شد و پس از غنی سازی اولیه, نمونه های رشد کرده در محیط های جامد بلاد آگار و مانیتول سالت آگار کشت داده شدند. برای تائید حضور ژن کواگولاز از پرایمرهای Coa G2و Coa G3 استفاده شد: ژنوتایپینگ ژن کواگولاز با روش RFLP انجام شد که برای این منظور محصول PCR در حضور آنزیم ALUI مورد هضم آنزیمی قرار گرفت. محصول PCR پس از هضم آنزیمی بر روی ژل آگارز الکتروفورز گردید. از مجموع 63 نمونه که شامل 11 نمونه پرسنلی و52 نمونه مواد غذایی 10 نمونه همبرگر و7 نمونه مرغ و 11 نمونه شیر8, نمونه پنیر و 12 نمونه بستنی و 1 نمونه ماهی و 3 نمونه بلدرچین که مورد مطالعه قرار گرفته که از بین آن ها 35 نمونه هیچ گونه ژنوتیپی مشاهده نگردید و 28 نمونه ناقل استافیلوکوکوس آرئوس بودند. با توجه به نتایج به دست آمده هیچ گونه ارتباط معنا داری بین نوع نمونه ها و ژنوتیپ سویه های استافیلوکوکوس آرئوس جدا سازی شده مشاهده نشدکه نیازمند تحقیقات بیشتر در این مورد است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخت آوراهری، رقیه، و احمدی زاده، چنگیز. (1399). بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه های غذایی و انسانی به روش RFLP. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3 )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/397139/fa

    Vancouver: کپی

    بخت آوراهری رقیه، احمدی زاده چنگیز. بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه های غذایی و انسانی به روش RFLP. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(3 ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/397139/fa

    IEEE: کپی

    رقیه بخت آوراهری، و چنگیز احمدی زاده، “بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه های غذایی و انسانی به روش RFLP،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 23–32، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397139/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا