APA:
کپیخلیفه زاده، فاروق، و شهابی قهفرخی، ایمان. (1398). بررسی خصوصیات نانوالیاف پلی کاپرولاکتون-دی اکسید تیتانیوم به عنوان نانو جاذب اکسیژن در بسته بندی فعال موادغذایی در حضور پرتو UV-C. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(2 )، 65-79. SID. https://sid.ir/paper/397185/fa
Vancouver:
کپیخلیفه زاده فاروق، شهابی قهفرخی ایمان. بررسی خصوصیات نانوالیاف پلی کاپرولاکتون-دی اکسید تیتانیوم به عنوان نانو جاذب اکسیژن در بسته بندی فعال موادغذایی در حضور پرتو UV-C. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(2 ):65-79. Available from: https://sid.ir/paper/397185/fa
IEEE:
کپیفاروق خلیفه زاده، و ایمان شهابی قهفرخی، “بررسی خصوصیات نانوالیاف پلی کاپرولاکتون-دی اکسید تیتانیوم به عنوان نانو جاذب اکسیژن در بسته بندی فعال موادغذایی در حضور پرتو UV-C،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 65–79، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397185/fa