APA:
کپیشهبازی، نیلوفر، جمشیدی، عبداله، و عزیززاده، محمد. (1398). تاثیر اشعه مایکرویوو, اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 357-364. SID. https://sid.ir/paper/397268/fa
Vancouver:
کپیشهبازی نیلوفر، جمشیدی عبداله، عزیززاده محمد. تاثیر اشعه مایکرویوو, اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):357-364. Available from: https://sid.ir/paper/397268/fa
IEEE:
کپینیلوفر شهبازی، عبداله جمشیدی، و محمد عزیززاده، “تاثیر اشعه مایکرویوو, اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 357–364، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397268/fa