مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

498
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اشعه مایکرویوو، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 357 | صفحه پایان 364

چکیده

 انواع مختلف سودوموناس در آب, خاک و در محیط پراکنده اند. سودوموناس آئروژینوزا مهم ترین بیماری زا فرصت طلب در این گروه می باشد. در این پژوهش اثر اشعه مایکرویوو, اسید خوراکی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا که به قطعات گوشت گوساله تلقیح شده مورد بررسی قرارگرفت. تعداد 108 نمونه در 9 گروه قرار داده شد. پس از تلقیح به وسیله سوسپانسیون باکتری, دو گروه توسط اسید لاکتیک (5/2 و 5 درصد) و اشعه مایکروویو (زمان های 9, 7, 5, 3 ثانیه), دو گروه توسط نمک با غلظت (4 و 6 درصد ) و اشعه مایکروویو (زمان های 9, 7, 5, 3 ثانیه) و چهار گروه توسط اسید لاکتیک ( 5/2 و 5 درصد) همراه با نمک (4و6 درصد) و اشعه مایکروویو (زمان های 9, 7, 5, 3 ثانیه) و گروه کنترل با آب مقطر تیمار شد. پس از تابش دمای سطح قطعه گوشت اندازه گیری گردید. نمونه ها در دمای یخچال قرار داده شد و در روزهای 15, 12, 9, 6, 3, 0 شمارش باکتری در محیط انجام شد. نتایج نشان داد که اثر غلظت های مختلف نمک و زمان های مایکروویو گذاری و نیز غلظت های اسید لاکتیک 2. 5% و 5% به صورت معنی داری سبب کاهش لگاریتم تعداد باکتری در طول دوره یخچال گذاری نسبت به نمونه های بدون اسید شدند (p<0. 001). همچنین اثر متقابل فاکتور های مورد بررسی نیز به صورت معناداری سبب کاهش لگاریتم تعداد باکتری در طول دوره یخچال گذاری گردید (p<0. 001).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهبازی، نیلوفر، جمشیدی، عبداله، و عزیززاده، محمد. (1398). تاثیر اشعه مایکرویوو, اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 357-364. SID. https://sid.ir/paper/397268/fa

    Vancouver: کپی

    شهبازی نیلوفر، جمشیدی عبداله، عزیززاده محمد. تاثیر اشعه مایکرویوو, اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):357-364. Available from: https://sid.ir/paper/397268/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر شهبازی، عبداله جمشیدی، و محمد عزیززاده، “تاثیر اشعه مایکرویوو, اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 357–364، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397268/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button