APA:
کپیامیری، اسما، غلامعلی زاده آهنگر، احمد، قربانی، مریم، و شیرمحمدی، ابراهیم. (1396). تأثیر روش مصرف عصاره یونجه و کودهای زیستی بر غلظت عناصر پر مصرف, کم مصرف و رنگیزه های فتوسنتزی درآفتابگردان. تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک، 1(2 )، 204-220. SID. https://sid.ir/paper/398006/fa
Vancouver:
کپیامیری اسما، غلامعلی زاده آهنگر احمد، قربانی مریم، شیرمحمدی ابراهیم. تأثیر روش مصرف عصاره یونجه و کودهای زیستی بر غلظت عناصر پر مصرف, کم مصرف و رنگیزه های فتوسنتزی درآفتابگردان. تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک[Internet]. 1396؛1(2 ):204-220. Available from: https://sid.ir/paper/398006/fa
IEEE:
کپیاسما امیری، احمد غلامعلی زاده آهنگر، مریم قربانی، و ابراهیم شیرمحمدی، “تأثیر روش مصرف عصاره یونجه و کودهای زیستی بر غلظت عناصر پر مصرف, کم مصرف و رنگیزه های فتوسنتزی درآفتابگردان،” تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک، vol. 1، no. 2 ، pp. 204–220، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398006/fa