APA:
کپییگانه، سکینه، اسمعیلی خاریکی، مینا، و احمدی، حامد. (1399). تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(6 )، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/399351/fa
Vancouver:
کپییگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، احمدی حامد. تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(6 ):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/399351/fa
IEEE:
کپیسکینه یگانه، مینا اسمعیلی خاریکی، و حامد احمدی، “تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 6 ، pp. 29–42، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399351/fa