APA:
کپیرنجبر، سارا، بصیری، علیرضا، الهامی راد، امیرحسین، شریفی، اکرم، و احمدی چناربن، حسین. (1399). پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری, نگهداری و پخت. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/399408/fa
Vancouver:
کپیرنجبر سارا، بصیری علیرضا، الهامی راد امیرحسین، شریفی اکرم، احمدی چناربن حسین. پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری, نگهداری و پخت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/399408/fa
IEEE:
کپیسارا رنجبر، علیرضا بصیری، امیرحسین الهامی راد، اکرم شریفی، و حسین احمدی چناربن، “پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری, نگهداری و پخت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 101–111، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399408/fa