APA:
کپیحاجی آقائی، مرضیه، و شریفی، اکرم. (1399). بررسی برخی ویژگی های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز, کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 67-80. SID. https://sid.ir/paper/399413/fa
Vancouver:
کپیحاجی آقائی مرضیه، شریفی اکرم. بررسی برخی ویژگی های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز, کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):67-80. Available from: https://sid.ir/paper/399413/fa
IEEE:
کپیمرضیه حاجی آقائی، و اکرم شریفی، “بررسی برخی ویژگی های فیزیکی پودر نوشیدنی فوری بر پایه عصاره چغندر قرمز, کف پوشی شده به دو روش هوای داغ و انجمادی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 67–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399413/fa