APA:
کپیسرابی جماب، محبوبه، کاوه، منا، و مدرس، معصومه. (1399). بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم های مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/399423/fa
Vancouver:
کپیسرابی جماب محبوبه، کاوه منا، مدرس معصومه. بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم های مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/399423/fa
IEEE:
کپیمحبوبه سرابی جماب، منا کاوه، و معصومه مدرس، “بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم های مواد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 45–57، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399423/fa