Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,009
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

681
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کمی و کیفی زایدات میادین میوه و تره بار شهر تهران

صفحات

 صفحه شروع 577 | صفحه پایان 585

چکیده

 میادین میوه و تره بار زیر پوشش سازمان میادین میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی شهرداری تهران فعالیت می کنند. تعداد آنها هشت واحد است که در مجموع 337 باب غرفه دارند. در این پژوهش برای شناخت کمیت و کیفیت زایدات میادین میوه و تره بار شهر تهران در ارمنستان 81 و تابستان 82, به صورت حداقل و حداکثر و به طور تصادفی نمونه برداری شد که در نتیجه میانگین درصد اجزای ترکیبات زباله, چگالی و همچنین ترکیبات شیمیایی زایدات مورد نظر به شرح زیر تعیین شد؛ میوه و سبزی 84.35 درصد, شیشه 0.19 درصد, چوب 38.5 درصد, کاغذ و مقوا و کارتن 3.59 درصد, پلاستیک و پت 3.03 درصد, فلزات 0.19 درصد, استخوان و مواد پروتیینی 1.50 درصد, نان خشک 0.40 درصد, منسوجات 0.50 درصد, سایر مواد متفرقه 3.35 درصد. همچنین متوسط اندازه گیری ها برای چگالی زایدات 283.30 کیلوگرم بر متر مکعب به دست آمد. میانگین نتایج تجزیه شیمیایی نمونه های زایدات میادین میوه و تره بار بر پایه این پژوهش به قرار زیر به دست آمد, رطوبت 80.94 درصد, شوری 9.33(EC), اسیدیته (pH) 5.52, درصد اشباع (SP) 88.75, درصد افت در 400 درجه (OM) 65.88 درصد, خاکستر در 800 درجه (Ash) 29.19 درصد, ازت کل (N) 1.38 درصد, فسفر کل (P) 0.24 درصد پتاس کل (K) 1.43 درصد, سدیم کل (Na) 0.47 درصد, کربن کل (OC) 36.32 و نسبت C/N 31.30, که نشان دهنده تناسب این مواد برای استفاده از یک برنامه تهیه کمپوست با کیفیت خوب در شهر تهران است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمرانی، قاسمعلی، منوری، سیدمسعود، نقوی، رضا، و بانی مهجور، علی. (1386). بررسی کمی و کیفی زایدات میادین میوه و تره بار شهر تهران. منابع طبیعی ایران، 60(2)، 577-585. SID. https://sid.ir/paper/399558/fa

    Vancouver: کپی

    عمرانی قاسمعلی، منوری سیدمسعود، نقوی رضا، بانی مهجور علی. بررسی کمی و کیفی زایدات میادین میوه و تره بار شهر تهران. منابع طبیعی ایران[Internet]. 1386؛60(2):577-585. Available from: https://sid.ir/paper/399558/fa

    IEEE: کپی

    قاسمعلی عمرانی، سیدمسعود منوری، رضا نقوی، و علی بانی مهجور، “بررسی کمی و کیفی زایدات میادین میوه و تره بار شهر تهران،” منابع طبیعی ایران، vol. 60، no. 2، pp. 577–585، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا