مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مرحله شیردهی و تعداد شکم زایش بر ترکیبات شیر در میش عربی

صفحات

 صفحه شروع 147 | صفحه پایان 156

چکیده

 هدف از این مطالعه, بررسی اثر مرحله شیردهی و تعداد شکم های زایش بر ترکیبات شیر در میش عربی بود. تعداد 30 رأس میش عربی (10 رأس به ازای هر شکم زایش اول, دوم و سوم) در قالب طرح کاملاً تصادفی با میانگین وزن اولیه 47 کیلوگرم استفاده شد. پس از زایش میش های هر گروه, هر دو هفته یکبار و به مدت دو ماه جمع آوری نمونه های شیر برای ارزیابی میزان ترکیبات شیر انجام شد. درصد پروتئین شیر در زایش دوم روندی نوسانی داشت. در میش های شکم سوم, بیشترین درصد پروتئین شیر مربوط به ماه دوم شیردهی بود (05/0>P). در زایش های اول, دوم و سوم, درصد چربی شیر با پیشرفت دوره شیردهی افزایش یافت (05/0>P). در میش-های شکم سوم, بیشترین میزان ماده جامد شیر مربوط به هفته هشتم شیردهی بود (05/0>P). در میش های شکم اول, درصد ماده جامد شیر در کل دوره شیردهی در نوسان بود (05/0>P). میزان لاکتوز شیر در هفته هشتم شیردهی میش های شکم اول و سوم بیشتر از شیر هفته دوم تا ششم دوره شیردهی بود. pH شیر در میش های یکبار زایش با ادامه شیردهی افزایش یافت (05/0>P). بطور کلی, خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر میش های عربی بجز میزان خاکستر و چگالی تحت تأثیر دوره های شیردهی قرار می گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالخانی، معصومه، طباطبایی وکیلی، صالح، محمدآبادی، طاهره، و جوینده، حسین. (1399). تأثیر مرحله شیردهی و تعداد شکم زایش بر ترکیبات شیر در میش عربی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(126 )، 147-156. SID. https://sid.ir/paper/401050/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالخانی معصومه، طباطبایی وکیلی صالح، محمدآبادی طاهره، جوینده حسین. تأثیر مرحله شیردهی و تعداد شکم زایش بر ترکیبات شیر در میش عربی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(126 ):147-156. Available from: https://sid.ir/paper/401050/fa

    IEEE: کپی

    معصومه عبدالخانی، صالح طباطبایی وکیلی، طاهره محمدآبادی، و حسین جوینده، “تأثیر مرحله شیردهی و تعداد شکم زایش بر ترکیبات شیر در میش عربی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 126 ، pp. 147–156، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401050/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button