مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

398
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه پرورش ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) در آب شیرین و آب دریا: اثر بر شاخص های رشد و تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی لاشه

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 94

چکیده

 هدف از این مطالعه, برای بررسی تاثیر جوانب مختلف آن و تاثیرگذاری بر شاخص های رشد, تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه, ماهی سی باس آسیایی با میانگین وزن اولیه 9/0 ± 33 گرم در تانک های مدور سیصد لیتری پلی اتیلنی در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. غذادهی دو بار در روز و تا حد سیری به مدت 60 روز انجام شد. نتایج حاصل بیانگر این بود که پرورش ماهی سی باس آسیایی در آب شیرین و آب دریا, اثر معناداری بر شاخص های عملکردی رشد (به جز میانگین طول ثانویه) ندارد (05/0(P >. میانگین طول ثانویه در تیمار آب شور به طور معناداری بیشتر بود (05/0 > (P. علاوه بر این, از میان پارامتر تغذیه ای محاسبه شده, تنها شاخص غذای دریافتی بین تیمارها دارای اختلاف معنادار بود (05/0 > (P و سایر شاخص ها و ترکیب بیوشیمیایی لاشه اختلاف معناداری نشان ندادند. تیمار ماهیانی که در آب شیرین پرورش داده شده اند دارای ضریب تبدیل غذایی پایین تری (06/0 ± 92/0) هستند, با این حال, این تغییرات به صورت معنادار نبود (05/0(P >. به طور کلی این مطالعه نشان داد که این گونه می تواند دامنه بسیاری از شوری های مختلف را در محدوده زمانی 60 روزه تحمل کند و بدون نشان دادن هیچ گونه تلفات, رشد متناسبی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، اسما، مرشدی، وحید، و حامدی، شیرین. (1399). مقایسه پرورش ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) در آب شیرین و آب دریا: اثر بر شاخص های رشد و تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی لاشه. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 8(4 )، 87-94. SID. https://sid.ir/paper/401398/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی اسما، مرشدی وحید، حامدی شیرین. مقایسه پرورش ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) در آب شیرین و آب دریا: اثر بر شاخص های رشد و تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی لاشه. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1399؛8(4 ):87-94. Available from: https://sid.ir/paper/401398/fa

    IEEE: کپی

    اسما احمدی، وحید مرشدی، و شیرین حامدی، “مقایسه پرورش ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) در آب شیرین و آب دریا: اثر بر شاخص های رشد و تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی لاشه،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 8، no. 4 ، pp. 87–94، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401398/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button