Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,022
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

678
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات پروبیوتیک جیره (Lactobacillus plantarum) بر ترکیب لاشه، برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم خون و آنزیم های کبدی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer, Bloch 1790)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در مطالعه حاضر اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک (Lactobacillus plantarum) در جیره غذایی ماهی سی باس آسیایی بر روی ترکیب لاشه, پارامترهای های بیوشیمیایی سرم خون (گلوکز, کلسترول, تری گلیسرید و آلبومین) و آنزیم های کبدی (لاکتات دهیدروژناز, آلکالین فسفاتاز, آلانین آمینوترانسفراز و آسپارتات آمینوترانسفراز) بررسی شد. این آزمایش با سه تیمار و یک گروه شاهد برای یک دوره 4 هفته ای انجام شد. تیمارها 0, 1´106, 2´106 و 3´106 برحسب واحد کلنی (CFU) پروبیوتیک در هر گرم جیره پایه را شامل شد. ماهیان با وزن متوسط اولیه 50.26±0.89 گرم به طور کاملا تصادفی در تانکها توزیع شدند و در هر تانک تعداد 20 قطعه ماهی ذخیره سازی شد. غذادهی دوبار در روز انجام شد. نتایج حاصل نشان داد که استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک در جیره غذایی تاثیر معنی داری بر پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون و آنزیم های کبدی ماهی سی باس آسیایی ندارد (p>0.05). سطوح مختلف پروبیوتیک میزان پروتئین, خاکستر و رطوبت لاشه را بین تیمارها و گروه شاهد تحت تاثیر قرار نداد (p>0.05). علاوه بر این, میزان چربی لاشه در تیمار 2 و 3 به طور معنی داری بالاتر از تیمارهای شاهد و تیمار 1 بود. همچنین میزان عصاره عاری از ازت (NFE) بین گروه شاهد و تیمار 3 به صورت معنی داری تفاوت داشت (p<0.05). بطور کلی این مطالعه نشان داد که این پروبیوتیک تاثیری بر روی پارمترهای بیوشیمیایی خون و آنزیم های کبدی ندارد اما در سطوح بالا می تواند اثرات مثبتی بر ترکیبات لاشه ماهی سی باس آسیایی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرشدی، وحید، نفیسی بهابادی، محمود، عضدی، مریم، مدرسی، محمد، و چراغی، سماء. (1394). اثرات پروبیوتیک جیره (Lactobacillus plantarum) بر ترکیب لاشه, برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم خون و آنزیم های کبدی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer, Bloch 1790). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 14(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/409681/fa

    Vancouver: کپی

    مرشدی وحید، نفیسی بهابادی محمود، عضدی مریم، مدرسی محمد، چراغی سماء. اثرات پروبیوتیک جیره (Lactobacillus plantarum) بر ترکیب لاشه, برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم خون و آنزیم های کبدی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer, Bloch 1790). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1394؛14(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/409681/fa

    IEEE: کپی

    وحید مرشدی، محمود نفیسی بهابادی، مریم عضدی، محمد مدرسی، و سماء چراغی، “اثرات پروبیوتیک جیره (Lactobacillus plantarum) بر ترکیب لاشه, برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم خون و آنزیم های کبدی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer, Bloch 1790)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 14، no. 2، pp. 0–0، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409681/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا