APA:
کپیگوهری اردبیلی، اشرف، آقاجانی، نرجس، و دارائی گرمه خانی، امیر. (1399). بهینه یابی شرایط تولید ورقه های کدو سبز سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 129-142. SID. https://sid.ir/paper/401440/fa
Vancouver:
کپیگوهری اردبیلی اشرف، آقاجانی نرجس، دارائی گرمه خانی امیر. بهینه یابی شرایط تولید ورقه های کدو سبز سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):129-142. Available from: https://sid.ir/paper/401440/fa
IEEE:
کپیاشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، و امیر دارائی گرمه خانی، “بهینه یابی شرایط تولید ورقه های کدو سبز سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 129–142، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401440/fa