APA:
کپیکیانی قلعه سرد، سپیده، فضل آرا، علی، قادری قهفرخی، مریم، و پورمهدی بروجنی، مهدی. (1399). اثر پوشش خوراکی کاراگینان-اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی, شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال. بهداشت مواد غذایی، 10(4 (پیاپی 40) )، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/402338/fa
Vancouver:
کپیکیانی قلعه سرد سپیده، فضل آرا علی، قادری قهفرخی مریم، پورمهدی بروجنی مهدی. اثر پوشش خوراکی کاراگینان-اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی, شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(4 (پیاپی 40) ):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/402338/fa
IEEE:
کپیسپیده کیانی قلعه سرد، علی فضل آرا، مریم قادری قهفرخی، و مهدی پورمهدی بروجنی، “اثر پوشش خوراکی کاراگینان-اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی, شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40) ، pp. 1–15، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402338/fa