مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

276
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت آنزیم های گوارشی، ترکیبات بدن و شاخص های بیوشیمیایی خون در ماهیان جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi (Gü nther, 1874) تغذیه شده با مخمر نانوایی و سویا

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 142

چکیده

 در این تحقیق اثر جایگزینی پودر ماهی با پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم گوارشی, ترکیبات بیوشیمیایی بدن و شاخص های بیوشیمیایی خون ماهیان جوان بنی (Mesopotamoichthys sharpeyi) مورد مطالعه قرار گرفت. پنج تیمار غذایی شامل تیمار شاهد (فاقد پودر سویا و مخمر نانوایی) و تیمارهای حاوی 25%, 50%, 75% و 100% جایگزینی پودر ماهی با کنجاله سویا و مخمر نانوایی با نسبت برابر1: 1 در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. در هر تکرار 40 عدد ماهی با میانگین وزن اولیه 29/0± 40/4 گرم در مخازن 300 لیتری با حجم آبگیری 250 لیتر ذخیره سازی گردید. ماهیان مورد آزمایش به روش سیری و سه بار در روز به مدت 56 روز تغذیه شدند. در پایان دوره ی آزمایشی اختلاف معنی داری در میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در مقایسه با شاهد وجود نداشت (05/0P>). ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهیان در تیمارهای مختلف آزمایشی تفاوت معنی داری در مقایسه با شاهد نداشت(05/0P>). مقدار تری گلیسیرید پلاسما به طور معنی داری کاهش و کلسترول کل به طور معنی داری در پلاسمای خون ماهیان, با افزایش نسبت جایگزینی پودر ماهی در جیره های غذایی در مقایسه با شاهد افزایش یافت(05/0P<). بنابراین می توان از ترکیب برابر پودر سویا و مخمر نانوایی در جیره غذایی ماهیان جوان بنی تا سطح 100 درصد جایگزینی بدون اثر گذاری منفی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی نافچی، فاطمه، محمدی آذرم، حمید، یاوری، وحید، سلاطی، امیرپرویز، و زنگویی، نسیم. (1397). فعالیت آنزیم های گوارشی, ترکیبات بدن و شاخص های بیوشیمیایی خون در ماهیان جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi (Gü nther, 1874) تغذیه شده با مخمر نانوایی و سویا. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 6(3 )، 129-142. SID. https://sid.ir/paper/402357/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی نافچی فاطمه، محمدی آذرم حمید، یاوری وحید، سلاطی امیرپرویز، زنگویی نسیم. فعالیت آنزیم های گوارشی, ترکیبات بدن و شاخص های بیوشیمیایی خون در ماهیان جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi (Gü nther, 1874) تغذیه شده با مخمر نانوایی و سویا. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1397؛6(3 ):129-142. Available from: https://sid.ir/paper/402357/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه محمدی نافچی، حمید محمدی آذرم، وحید یاوری، امیرپرویز سلاطی، و نسیم زنگویی، “فعالیت آنزیم های گوارشی, ترکیبات بدن و شاخص های بیوشیمیایی خون در ماهیان جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi (Gü nther, 1874) تغذیه شده با مخمر نانوایی و سویا،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 129–142، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402357/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button