مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

624
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد، اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 190

چکیده

 این آزمایش به منظور مقایسه تأثیر بایولیز سولفات و ال-لیزین هیدروکلراید بر عملکرد, اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی انجام شد. از تعداد 200 قطعه جوجه گوشتی سویه راس-308 (مخلوط مساوی نر و ماده) در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار, 5 تکرار و 8 قطعه در هر تکرار استفاده شد. لیزین مکمل جیره از دو منبع ال-لیزین هیدورکلرید و بایولیز سولفات تامین شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) 100 درصد ال-لیزین هیدروکلراید (جیره پایه یا شاهد), 2) 75 درصد ال-لیزین هیدروکلراید و 25 درصد بایولیز سولفات, 3) 50 درصد ال-لیزین هیدروکلراید و 50 درصد بایولیز سولفات, 4) 25 درصد ال-لیزین هیدروکلراید و 75 درصد بایولیز سولفات, 5) 100 درصد از بایولیز سولفات بودند. طی 42-1 روزگی, مصرف خوراک و وزن بدن جوجه های دریافت کننده جیره حاوی 100 درصد بایولیز سولفات نسبت به جوجه های گروه شاهد بیشتر بود (05/0 P <). تیمارهای آزمایشی بر درصد چربی و ماده خشک گوشت سینه و ران و اجزاء لاشه تأثیر نداشتند (05/0 P >). درصد اتلاف آب گوشت سینه در جوجه های دریافت کننده تیمارهای دارای 25, 50 و 75 درصد بایولیز سولفات نسبت به جوجه های گروه شاهد کمتر بود (05/0 P <). به طور کلی بایولیز سولفات در مقایسه با ال-لیزین هیدروکلراید بر عملکرد و کیفیت گوشت تأثیر بهتری داشت و اجزاء لاشه تحت تأثیر قرار نگرفت. با توجه به نتایج آزمایش و به دلیل قیمت ارزانتر, بایولیز سولفات با سطح جایگزینی 50 یا 100 درصد با لیزین هیدروکلرید می تواند منبع بهتر و اقتصادی تر لیزین در جیره جوجه های گوشتی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، حدیث، خطیب جو، علی، فتاح نیا، فرشید، اکبری قرائی، محمد، و شیرزادی، حسن. (1399). مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد, اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(128 )، 179-190. SID. https://sid.ir/paper/402400/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری حدیث، خطیب جو علی، فتاح نیا فرشید، اکبری قرائی محمد، شیرزادی حسن. مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد, اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(128 ):179-190. Available from: https://sid.ir/paper/402400/fa

    IEEE: کپی

    حدیث حیدری، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی، و حسن شیرزادی، “مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد, اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 128 ، pp. 179–190، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402400/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button