APA:
کپیایگدری، سهیل، مجازی امیری، باقر، عربشاهی، مهتا، مخدوم، چنگیز، و فرهنگ، پگاه. (1398). بررسی روند تکوین اولیه اندام های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901). تغذیه آبزیان، 5(1 )، 123-130. SID. https://sid.ir/paper/402547/fa
Vancouver:
کپیایگدری سهیل، مجازی امیری باقر، عربشاهی مهتا، مخدوم چنگیز، فرهنگ پگاه. بررسی روند تکوین اولیه اندام های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901). تغذیه آبزیان[Internet]. 1398؛5(1 ):123-130. Available from: https://sid.ir/paper/402547/fa
IEEE:
کپیسهیل ایگدری، باقر مجازی امیری، مهتا عربشاهی، چنگیز مخدوم، و پگاه فرهنگ، “بررسی روند تکوین اولیه اندام های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)،” تغذیه آبزیان، vol. 5، no. 1 ، pp. 123–130، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402547/fa