APA:
کپیزاهدی مقدم، پارمیس، آذرفر، آرش، و عزیزی، ایوب. (1397). اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون تنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 49(4 )، 469-479. SID. https://sid.ir/paper/402692/fa
Vancouver:
کپیزاهدی مقدم پارمیس، آذرفر آرش، عزیزی ایوب. اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون تنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1397؛49(4 ):469-479. Available from: https://sid.ir/paper/402692/fa
IEEE:
کپیپارمیس زاهدی مقدم، آرش آذرفر، و ایوب عزیزی، “اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون تنی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 49، no. 4 ، pp. 469–479، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402692/fa