APA:
کپیکریمی، ناصر، علیزاده، آیناز، الماسی، هادی، و حنیفان، شهرام. (1399). ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 93-104. SID. https://sid.ir/paper/402745/fa
Vancouver:
کپیکریمی ناصر، علیزاده آیناز، الماسی هادی، حنیفان شهرام. ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):93-104. Available from: https://sid.ir/paper/402745/fa
IEEE:
کپیناصر کریمی، آیناز علیزاده، هادی الماسی، و شهرام حنیفان، “ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 93–104، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402745/fa