مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

320
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 62

چکیده

 گاما آمینو بوتیریک اسید (GABA) یک اسید آمینه غیر پروتئینی است که از باکتری ها, گیاهان و مهره داران بدست می آید. گابا یک ترکیب شناخته شده است زیرا نقش فیزیولوژیکی مهمی در انتقال پیام های عصبی, کاهش فشار خون, تکرر ادرار و ایجاد آرامش دارد. گابا به صورت بیولوژیکی به وسیله ی اسید لاکتیک باکتریاها تولید می شود که به صورت گسترده در تخمیر غذاها استفاده می شوند. در این مطالعه باکتری های تولید کننده گابا برای ریز پوشانی به وسیله ی ایزوله پورتئین سویا و آلژینات انتخاب شده و به روش امولسیون سازی ریزپوشانی شدند. راندمان ریزپوشانی و میزان به دام افتادن باکتری های تولیدکننده گابا در کپسول های ایزوله پروتئین سویا و آلژینات به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی تایید شد. توانایی تولید گابا و زنده مانی باکتری های ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش انسان بررسی شد. برای شناسایی باکتری های تولید کننده گابا, باکتری های ایزوله شده از ترخینه و هویج تخمیر شده روی محیط کشت MRS حاوی 1 درصد مونوسدیم گلوتامات کشت شد. راندمان تولید گابا به کمک کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) و کروکاتوگرافی مایع (HPLC) بررسی شد. بر اساس نتایج ثبت شده, لاکتوباسیلوس برویس PML1 ایزوله شده از ترخینه و لاکتوباسیلوس برویس G42 ایزوله شده از هویج تخمیر شده میزان تولید گابا را 304 میلیگرم بر لیتر و 2511 میلی گرم بر لیتر بعد از 30 ساعت در 30 درجه سانتیگراد نشان دادند. نتایج نشان داد زنده مانی و میزان تولید گابا به کمک ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات و به دلیل تولید مناسب سلول بهبود یافته است. این مطالعه پتانسیل ریز پوشانی باکتری ها همراه با افزایش راندمان تولید گابا با هدف ایجاد یک غذای فراسودمند را نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، مژده، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، شهابی قهفرخی، ایمان، و خان چمنی، جمشید. (1399). بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 47-62. SID. https://sid.ir/paper/402750/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی مژده، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، شهابی قهفرخی ایمان، خان چمنی جمشید. بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):47-62. Available from: https://sid.ir/paper/402750/fa

    IEEE: کپی

    مژده کریمی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، ایمان شهابی قهفرخی، و جمشید خان چمنی، “بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 47–62، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402750/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button