APA:
کپیناظوری، فاطمه، شافعی، ریحانه، و میردهقان، سیدحسین. (1399). مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلی اتیلن و پلی استیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 135-148. SID. https://sid.ir/paper/403379/fa
Vancouver:
کپیناظوری فاطمه، شافعی ریحانه، میردهقان سیدحسین. مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلی اتیلن و پلی استیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):135-148. Available from: https://sid.ir/paper/403379/fa
IEEE:
کپیفاطمه ناظوری، ریحانه شافعی، و سیدحسین میردهقان، “مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلی اتیلن و پلی استیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 135–148، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403379/fa