مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروبیوتیک و عصاره گیاهی بر عملکرد رشد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی اثر هم افزایی سویه های پروبیوتیک بومی جدا شده از دستگاه گوارش طیور با عصاره گیاهی در سلامت مخاط دستگاه گوارش (میکروفلور روده) و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی بود. در این مطالعه اثر دو نوع پروبیوتیک (داخلی و خارجی), فیتوبیوتیک (عصاره آویشن), پروفیت (مخلوطی از عصاره آویشن و پروبیوتیک داخلی) و آنتی بیوتیک بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمایی خون, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه 336 قطعه جوجه گوشتی یک-روزه در 6 تیمار و 4 تکرار در قالب طرح کاکلا تصادفی بررسی شد. جیره های آزمایشی از روز اول تا پایان دوره در اختیار جوجه ها قرار گرفت. جیره های آزمایشی از روز اول تا پایان دوره در اختیار جوجه ها قرار گرفت. نتایج آنالیز آماری نشان داد که افزودن پروفیت و هر دو نوع پروبیوتیک به جیره پایه جوجه های آزمایشی منجر به کاهش مصرف خوراک در مقایسه با تیمار شاهد و تیمار حاوی آنتی بیوتیک شد که اختلاف آن به لحاظ آماری معنی دار بود (05/0≥ p). تمامی تیمارهای افزودنی سبب افزایش وزن نسبی بافت های لنفاوی طحال و بورس شدند. تیمارهای حاوی پروبیوتیک و پروفیت افزایش وزن بالاتری در مقایسه با تیمار حاوی فیتوبیوتیک (آویشن) داشتند که اختلاف آن به لحاظ آماری معنی دار است (05/0≥ p). تیمارهای مختلف آزمایشی در مقایسه با تیمار شاهد موجب بهبود ضریب تبدیل شد که اختلاف آن به لحاظ آماری معنی دار بود (05/0≥ p). افزودنی های خوراکی استفاده شده در این آزمایش منجر به بهبود عملکرد جوجه های گوشتی شد و در آینده می توانند به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها در تغذیه طیور معرفی شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مژگانی، ناهید، سنجابی، محمدرضا، دلیمی، عبدالحسین، واسجی، نرگس، و زارعی یوسف آباد، الهه. (1399). تاثیر پروبیوتیک و عصاره گیاهی بر عملکرد رشد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 11(28 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/403492/fa

    Vancouver: کپی

    مژگانی ناهید، سنجابی محمدرضا، دلیمی عبدالحسین، واسجی نرگس، زارعی یوسف آباد الهه. تاثیر پروبیوتیک و عصاره گیاهی بر عملکرد رشد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(28 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/403492/fa

    IEEE: کپی

    ناهید مژگانی، محمدرضا سنجابی، عبدالحسین دلیمی، نرگس واسجی، و الهه زارعی یوسف آباد، “تاثیر پروبیوتیک و عصاره گیاهی بر عملکرد رشد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 28 ، pp. 1–10، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403492/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button