APA:
کپیگلی، شیدا، جعفری، ولی اله، پاک نژاد، حامد، و کاسومیان، الکساندر. (1399). تاثیر نانوذرات نقره بر رفتار غذایی چشایی تاس ماهی ایرانی Acipenser persicus Borodin, 1897 نسبت به بعضی اسیدهای آمینه. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 8(2 )، 76-82. SID. https://sid.ir/paper/404708/fa
Vancouver:
کپیگلی شیدا، جعفری ولی اله، پاک نژاد حامد، کاسومیان الکساندر. تاثیر نانوذرات نقره بر رفتار غذایی چشایی تاس ماهی ایرانی Acipenser persicus Borodin, 1897 نسبت به بعضی اسیدهای آمینه. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1399؛8(2 ):76-82. Available from: https://sid.ir/paper/404708/fa
IEEE:
کپیشیدا گلی، ولی اله جعفری، حامد پاک نژاد، و الکساندر کاسومیان، “تاثیر نانوذرات نقره بر رفتار غذایی چشایی تاس ماهی ایرانی Acipenser persicus Borodin, 1897 نسبت به بعضی اسیدهای آمینه،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 8، no. 2 ، pp. 76–82، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404708/fa