APA:
کپیبابادائی سامانی، رامین، جاوید، علیرضا، و شعبانی، مجید. (1399). تاثیر مقادیرمختلف اسید سالیسیلیک و دفعات مصرف آن بر افزایش تحمل به کم آبی در انجیر دیم استهبان. اکوفیزیولوژی گیاهی، 12(40 )، 28-39. SID. https://sid.ir/paper/406451/fa
Vancouver:
کپیبابادائی سامانی رامین، جاوید علیرضا، شعبانی مجید. تاثیر مقادیرمختلف اسید سالیسیلیک و دفعات مصرف آن بر افزایش تحمل به کم آبی در انجیر دیم استهبان. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1399؛12(40 ):28-39. Available from: https://sid.ir/paper/406451/fa
IEEE:
کپیرامین بابادائی سامانی، علیرضا جاوید، و مجید شعبانی، “تاثیر مقادیرمختلف اسید سالیسیلیک و دفعات مصرف آن بر افزایش تحمل به کم آبی در انجیر دیم استهبان،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 12، no. 40 ، pp. 28–39، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406451/fa