APA:
کپیامانلو، یاسمن، و زمردیان، علی. (1389). اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 139-144. SID. https://sid.ir/paper/144325/fa
Vancouver:
کپیامانلو یاسمن، زمردیان علی. اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):139-144. Available from: https://sid.ir/paper/144325/fa
IEEE:
کپییاسمن امانلو، و علی زمردیان، “اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 139–144، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144325/fa