Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

759
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 144

چکیده

انجیر سبز استهبان یکی از مهمترین اقلام صادراتی غیر نفتی ایران می باشد که مصرف آن به صورت خشک متداول است. خشک کردن, درجه بندی و انبار داری از مهمترین مراحل پس از برداشت انجیر است که برای انجام مراحل فوق آگاهی از خواص فیزیکی این محصول ضروری است. اثر رطوبت بر روی ابعاد, کرویت, میانگین هندسی اقطار و جرم حجمی دانه ای در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین جرم حجمی توده ای و تخلخل در چهار چیدمان مختلف ارزیابی شد. افت فشار در بستر انجیر در 11 نرخ عبور جریان هوا مورد مطالعه قرار گرفت. کلیه اندازه گیری های ذکر شده در سه سطح رطوبتی 74.5, 40.20 و 08.34 درصد بر پایه خشک, انجام شد. نتایج نشان دادند که کلیه پارامترهای ذکر شده به استثنای تخلخل و جرم حجمی دانه ای با افزایش رطوبت افزایش یافته اند در حالی که دو خاصیت ذکر شده در رطوبت های بالاتر مقادیر کمتری را نشان می دهند. همچنین مشاهده شده است که در یک نرخ عبور جریان هوای داده شده, افزایش رطوبت موجب افزایش افت فشار در توده انجیر می گردد. برای پیش بینی افت فشار در بین مدل های ریاضی ارزیابی شده, مدل ارگان به عنوان بهترین مدل (با بیشترین  R2و کمترین RMSE و P%) برای تبیین رابطه نرخ عبور جریان هوا و افت فشار در بستر انجیر انتخاب گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امانلو، یاسمن، و زمردیان، علی. (1389). اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 139-144. SID. https://sid.ir/paper/144325/fa

    Vancouver: کپی

    امانلو یاسمن، زمردیان علی. اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):139-144. Available from: https://sid.ir/paper/144325/fa

    IEEE: کپی

    یاسمن امانلو، و علی زمردیان، “اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 139–144، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144325/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا