APA:
کپیسمائی، سیده پریا، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، و اعلمی، مهران. (1399). بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده به روش هیدرولیز ترکیبی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(2 )، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/407234/fa
Vancouver:
کپیسمائی سیده پریا، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران. بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده به روش هیدرولیز ترکیبی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(2 ):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/407234/fa
IEEE:
کپیسیده پریا سمائی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، و مهران اعلمی، “بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده به روش هیدرولیز ترکیبی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 2 ، pp. 25–38، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407234/fa