APA:
کپیمحمدپوروشوایی، رقیه، قنبری، احمد، و فاخری، براتعلی. (1398). اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L. ) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 31-46. SID. https://sid.ir/paper/407283/fa
Vancouver:
کپیمحمدپوروشوایی رقیه، قنبری احمد، فاخری براتعلی. اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L. ) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):31-46. Available from: https://sid.ir/paper/407283/fa
IEEE:
کپیرقیه محمدپوروشوایی، احمد قنبری، و براتعلی فاخری، “اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L. ) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 31–46، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407283/fa