Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

390
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

480
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کشت مخلوط سویا، بادرشبو و ارزن بر صفات رشدی و عملکرد چغندرقند (Beta vulgaris L. )

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 58

چکیده

 اهداف: بررسی اثرات کشت مخلوط سویا, بادرشبو و ارزن بر ویژگی های رشدی و عملکرد کمی سه رقم چغندرقند از اهداف این آزمایش می باشند. مواد و روش ها: آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با 12 تیمار در سه تکرار در سال های 1395 و 1396 در شهرستان خوی اجرا گردید. فاکتور اول شامل ارقام چغندرقند (Kevin, Ghazira و Vaclav ( و فاکتور دوم شامل الگوی کشت خالص چغندرقند و کشت مخلوط چغندرقند با هر یک از گیاهان سویا, بادرشبو و ارزن با نسبت50: 50 بودند. یافته ها: نتایج نشان داد که بیشترین عیار قند (82/15 درصد), عملکرد ریشه (40/100 تن در هکتار) و شکر خالص (48/13 تن در هکتار) در سطح اشغالی از مخلوط چغندرقند و بادرشبو حاصل گردید و کمینه عیارقند (37/15 درصد) از مخلوط چغندرقند و ارزن, و عملکرد ریشه (39/47 تن در هکتار) و شکر خالص (13/6 تن در هکتار) در سطح اشغالی از مخلوط چغندرقند و سویا حاصل گردید. بیشترین نسبت برابری زمین (27/1) به الگوهای کشت مخلوط چغندرقند و سویا در سال 1395, و کمترین آن (03/1) به مخلوط چغندرقند رقم Kevin و سویا در سال 1396 اختصاص داشت. در سال 1396 بیشترین نسبت برابری زمین (21/1) از کشت مخلوط چغندرقند رقم Vaclav و بادرشبو حاصل شد. نتیجه گیری: با توجه به نتایج عملکرد ریشه, عیار قند, عملکرد شکر خالص و نسبت برابری زمین, کشت مخلوط چغندر قند با بادرشبو جایگزین مناسبی برای کشت خالص چغندر قند در تولید پایدار این گیاه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چوبفروش خوئی، بهرام، امینی، روح اله، دباغ محمدی نسب، عادل، و راعی، یعقوب. (1399). اثر کشت مخلوط سویا, بادرشبو و ارزن بر صفات رشدی و عملکرد چغندرقند (Beta vulgaris L. ). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 30(2 )، 41-58. SID. https://sid.ir/paper/407575/fa

    Vancouver: کپی

    چوبفروش خوئی بهرام، امینی روح اله، دباغ محمدی نسب عادل، راعی یعقوب. اثر کشت مخلوط سویا, بادرشبو و ارزن بر صفات رشدی و عملکرد چغندرقند (Beta vulgaris L. ). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(2 ):41-58. Available from: https://sid.ir/paper/407575/fa

    IEEE: کپی

    بهرام چوبفروش خوئی، روح اله امینی، عادل دباغ محمدی نسب، و یعقوب راعی، “اثر کشت مخلوط سویا, بادرشبو و ارزن بر صفات رشدی و عملکرد چغندرقند (Beta vulgaris L. )،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 2 ، pp. 41–58، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا