APA:
کپیفتاحیان، آرزو، فضل آرا، علی، مکتبی، سیاوش، پورمهدی، مهدی، و باورصاد، ندا. (1399). بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 79-91. SID. https://sid.ir/paper/407669/fa
Vancouver:
کپیفتاحیان آرزو، فضل آرا علی، مکتبی سیاوش، پورمهدی مهدی، باورصاد ندا. بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):79-91. Available from: https://sid.ir/paper/407669/fa
IEEE:
کپیآرزو فتاحیان، علی فضل آرا، سیاوش مکتبی، مهدی پورمهدی، و ندا باورصاد، “بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 79–91، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407669/fa