APA:
کپیشهیدی، فخری، میلانی، الناز، انصاری فر، الهام، خلیلیان موحد، محمد، و صالحی پور، فریده. (1399). بررسی ویژگی های کیفی میان وعده حجیم اکسترود شده حاوی پودر کامل سنجد. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 145-157. SID. https://sid.ir/paper/407687/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، میلانی الناز، انصاری فر الهام، خلیلیان موحد محمد، صالحی پور فریده. بررسی ویژگی های کیفی میان وعده حجیم اکسترود شده حاوی پودر کامل سنجد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):145-157. Available from: https://sid.ir/paper/407687/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، الناز میلانی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان موحد، و فریده صالحی پور، “بررسی ویژگی های کیفی میان وعده حجیم اکسترود شده حاوی پودر کامل سنجد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 145–157، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407687/fa