مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

311
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات فیلم بسته بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی اتیلن سبک حاوی میکروکپسول-های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 111

چکیده

 هدف از این تحقیق استفاده از خصوصیات فیلم ضدمیکروبی پلی اتیلنی تهیه شده حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن در بسته بندی پنیرپروسس بود. در این تحقیق میکروکپسول های دارای نایسین(IU/mg5/0, 1, 5/1, 2 و 5/2) و لیمونن (5, 7, 10, 14, 21 و 28 میکرولیتر بر میلی گرم) با روش ژلاسیون تهیه شدند. پس از بهینه سازی, میکروکپسول های نایسین و لیمونن در فرمولاسیون فیلم بر پایه پوشش پلی اتیلنی استفاده شدند. پس از بسته بندی پنیرپروسس در این فیلم که حاوی میکروکپسول-های اپتیمم شده حاوی غلظت های (1, 5/1 و 2 میکرولیتر بر میلی گرم نایسین و 5, 7 و 10 میکرولیتر بر میلی گرم لیمونن), جمعیت میکروبی کل, کپک و مخمر, استافیلوکوکوس کواگولاز مثبت, اشرشیاکلی در روز های اول تولید, بیستم, چهلم و شصتم نگهداری بررسی شدند. نتایج آزمایش با روش آنالیز واریانس دوطرفه و آزمون دانکن در سطح معنی داری 05/0 درصد آنالیز شدند. در طی شصت روز نگهداری میزان شاخص های میکروبی کل, کپک و مخمر, استافیلوکوکوس کواگولازمثبت و اشرشیاکلی با کاهش معنی داری مواجه بود(p≤ 0. 05). نتایج نشان داد که تیمار فیلم بسته بندی حاوی نایسین با غلظت IU/mg2 و لیمونن با غلظت 10 میکرولیتر بر میلی گرم در طی دوره نگهداری منجر به حفظ کیفیت بالاتری در تیمارهای پنیر پروسس گردید و به عنوان تیمار بهینه انتخاب شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مداح، نیر، مستقیم، تکتم، و حریریان، اسماعیل. (1399). بررسی اثرات فیلم بسته بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی اتیلن سبک حاوی میکروکپسول-های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/407700/fa

    Vancouver: کپی

    مداح نیر، مستقیم تکتم، حریریان اسماعیل. بررسی اثرات فیلم بسته بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی اتیلن سبک حاوی میکروکپسول-های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/407700/fa

    IEEE: کپی

    نیر مداح، تکتم مستقیم، و اسماعیل حریریان، “بررسی اثرات فیلم بسته بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی اتیلن سبک حاوی میکروکپسول-های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 99–111، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407700/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button