APA:
کپیرضایی، مژگان، و گلی، محمد. (1399). بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 9-20. SID. https://sid.ir/paper/407701/fa
Vancouver:
کپیرضایی مژگان، گلی محمد. بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):9-20. Available from: https://sid.ir/paper/407701/fa
IEEE:
کپیمژگان رضایی، و محمد گلی، “بهینه سازی فرمولاسیون سوهان رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد کنجاله سویا و ذرت به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 9–20، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407701/fa