مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

316
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

459
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 127

چکیده

 بتا گلوکان ها پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و هیدرو کلوییدهای محلول در آب هستند, علاوه بر اهمیت تغذیه ای, نقش تکنولوژیکی به عنوان قوام دهنده, پایدار کننده, امولسیفایر, تشکیل دهنده ژل و جایگزین چربی در تولید فراوردهای لبنی, نانوایی, گوشتی, آرایشی, دارویی, صنایع شیمیایی و تولید خوراک دام کاربرد دارد. استخراج بتا گلوکان از غلات پیچیده است, استخراج با فراصوت نسبت به فرایند سنتی مزایایی ازجمله کاهش زمان استخراج, کاهش مصرف انرژی و حلال, راندمان بیشتر دارد. در این پژوهش تاثیر شدت امواج اولتراسونیک (0, 50, 75 و100) درصد معادل با (0, 200, 300 و400) وات و زمان(0, 5/3 و7) دقیقه بر روی راندمان, بازیافت, رنگ و ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراجی بررسی شد. نتایج نشان داد, شدت و زمان امواج فراصوت بر روی راندمان و بازیافت, رنگ, پایداری امولسیون, ظرفیت نگهداری آب, حلالیت بتاگلوکان معنی دار بود (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمشیرساز، مریم، معتمدزادگان، علی، اعلمی، مهران، و شیخ عربی، مهدی. (1399). تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 117-127. SID. https://sid.ir/paper/407702/fa

    Vancouver: کپی

    شمشیرساز مریم، معتمدزادگان علی، اعلمی مهران، شیخ عربی مهدی. تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):117-127. Available from: https://sid.ir/paper/407702/fa

    IEEE: کپی

    مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی، و مهدی شیخ عربی، “تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 117–127، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407702/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button