APA:
کپیشمشیرساز، مریم، معتمدزادگان، علی، اعلمی، مهران، و شیخ عربی، مهدی. (1399). تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 117-127. SID. https://sid.ir/paper/407702/fa
Vancouver:
کپیشمشیرساز مریم، معتمدزادگان علی، اعلمی مهران، شیخ عربی مهدی. تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):117-127. Available from: https://sid.ir/paper/407702/fa
IEEE:
کپیمریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی، و مهدی شیخ عربی، “تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 117–127، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407702/fa