APA:
کپیصداقت، بهناز، و نجفیان، لیلا. (1397). اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (. Morus alba L). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(1 )، 85-98. SID. https://sid.ir/paper/408169/fa
Vancouver:
کپیصداقت بهناز، نجفیان لیلا. اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (. Morus alba L). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(1 ):85-98. Available from: https://sid.ir/paper/408169/fa
IEEE:
کپیبهناز صداقت، و لیلا نجفیان، “اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (. Morus alba L)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 1 ، pp. 85–98، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/408169/fa