Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

373
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

438
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

منبع طغیان اشرشیاکلی O157: H7 در دانشجویان یزد-1396

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 18

چکیده

 در طغیانی که در بهار 1396 در یکی از دانشگاه های یزد به وقوع پیوست وجود باکتری اشرشیاکلی O157: H7 در نمونه های انسانی به تایید رسیده بود. این مطالعه با هدف تعیین منبع عفونت طراحی و اجرا شده است. این یک مطالعه شاهد موردی می باشد که 80 نفر از بیماران و 80 نفر از دانشجویان سالم مورد بررسی قرار گرفتند. روایی صوری و محتوای پرسشنامه مورد استفاده به تایید متخصصین امر و مسیولین تیم طغیان رسانده شد. از رگرسیون لوجستیک دو حالته و محاسبه نسبت شانس با حدود اطمینان 95 درصد استفاده شد. آنالیز داده ها در محیط نرم افزار آماری SPSS. 19 انجام شد. در این مطالعه شربت طالبی با نسبت شانس 37/47 بالاترین سهم را در بروز بیماری به خود اختصاص داده بود. در مرحله بعد نیز استانبولی شام و برنج شام به ترتیب با نسبت شانس 25/4 و 12/3 به طور معنی داری در مدل باقی مانده بودند. با توجه به بالا بودن نسبت شانس شربت طالبی در این مطالعه و سوابق موجود مانند تایید آزمایشگاهی وجود باکتری اشرشیاکلی O157: H7 در نمونه های انسانی و گزارش تیم طغیان در خصوص تهیه شربت طالبی با استفاده از چرخ گوشت نشسته و همچنین تایید مطالعات مشابه در امکان وجود اشرشیاکلی در مواد غذایی خام مانند گوشت, می توان نتیجه گیری کرد که منبع این طغیان, شربت طالبی آلوده شده به اشرشیاکلی O157: H7 توسط چرخ گوشت آلوده بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج فیرزوه، علی اکبر، حسینی، سیدمحمدحسین، نظام الحسینی، سیدمحمدجواد، مهدی زاده شاهی، محسن، آقاباقری، حمید، لطفی، محمدحسن، پورمازار، سیدعلیرضا، و طالبی، علیرضا. (1400). منبع طغیان اشرشیاکلی O157: H7 در دانشجویان یزد-1396. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(2 )، 12-18. SID. https://sid.ir/paper/409879/fa

    Vancouver: کپی

    تاج فیرزوه علی اکبر، حسینی سیدمحمدحسین، نظام الحسینی سیدمحمدجواد، مهدی زاده شاهی محسن، آقاباقری حمید، لطفی محمدحسن، پورمازار سیدعلیرضا، طالبی علیرضا. منبع طغیان اشرشیاکلی O157: H7 در دانشجویان یزد-1396. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(2 ):12-18. Available from: https://sid.ir/paper/409879/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر تاج فیرزوه، سیدمحمدحسین حسینی، سیدمحمدجواد نظام الحسینی، محسن مهدی زاده شاهی، حمید آقاباقری، محمدحسن لطفی، سیدعلیرضا پورمازار، و علیرضا طالبی، “منبع طغیان اشرشیاکلی O157: H7 در دانشجویان یزد-1396،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 12–18، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409879/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا