APA:
کپیخیرخواه فقرا، سحر، جعفریان، سارا، زمردی، شهین، روزبه، لیلا، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1400). تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(2 )، 88-101. SID. https://sid.ir/paper/410018/fa
Vancouver:
کپیخیرخواه فقرا سحر، جعفریان سارا، زمردی شهین، روزبه لیلا، خسروشاهی اصل اصغر. تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(2 ):88-101. Available from: https://sid.ir/paper/410018/fa
IEEE:
کپیسحر خیرخواه فقرا، سارا جعفریان، شهین زمردی، لیلا روزبه، و اصغر خسروشاهی اصل، “تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 88–101، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410018/fa