مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 10 | صفحه پایان 17

چکیده

 تولید زیستی نانو ذرات به علت دارا بودن ویژگی هایی مانند عدم نیاز به مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست مورد توجه محقیقن واقع شده است. در مطالعه حاضر تولید زیستی و اثرات ضد باکتریایی نانوذرات اکسید مس بوسیله عصاره گیاه گل بنفشه مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا عصاره آبی گیاه گل بنفشه ایرانی با محلول نیترات مس 5 آبه در غلظت نهایی 1 میلی مولار مجاور شد. پس از تغییر رنگ, محلول های واکنش به وسیله روش های اسپکتروفتومتری و پراش پرتوی ایکس مورد بررسی قرار گرفتند. خاصیت ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس سنتز شده بر روی اشرشیاکلی و استافیلوکوکوکوس اوریوس به روش حداقل غلظت ممانعت از رشد (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC), با دو روش میکرودایلوشن و رقت در لوله تعیین شد. بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه باکتری اشرشیاکلی کمترین حساسیت و باکتری های استافیلوکوکوس اوریوس بیشترین حساسیت را نسبت به نانو ذرات اکسید مس نشان دادند. محلول های حاوی نانوذرات, دارای بیشینه چگالی نوری در طول موج 266 نانومتر بودند. وجود نانوذرات اکسید مس بوسیله پراش پرتوی ایکس تایید شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    داوری، علی، حکیم زاده، وحید، مهدیان، الهام، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1400). بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(3 )، 10-17. SID. https://sid.ir/paper/410157/fa

    Vancouver: کپی

    داوری علی، حکیم زاده وحید، مهدیان الهام، شهیدی نوقابی مصطفی. بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(3 ):10-17. Available from: https://sid.ir/paper/410157/fa

    IEEE: کپی

    علی داوری، وحید حکیم زاده، الهام مهدیان، و مصطفی شهیدی نوقابی، “بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 10–17، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410157/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button