APA:
کپیداوری، علی، حکیم زاده، وحید، مهدیان، الهام، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1400). بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(3 )، 10-17. SID. https://sid.ir/paper/410157/fa
Vancouver:
کپیداوری علی، حکیم زاده وحید، مهدیان الهام، شهیدی نوقابی مصطفی. بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(3 ):10-17. Available from: https://sid.ir/paper/410157/fa
IEEE:
کپیعلی داوری، وحید حکیم زاده، الهام مهدیان، و مصطفی شهیدی نوقابی، “بررسی ویژگی های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 10–17، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410157/fa