APA:
کپیضیا، محمدعلی، گلی، محمد، و ضیایی، اردشیر. (1400). اثر ضد قارچی عصاره های آبی, متانولی و اتانولی آلیوم ساتیووم بر قارچ های ساپروفیتی و سم زای جدا شده از مایونز. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(2 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/410428/fa
Vancouver:
کپیضیا محمدعلی، گلی محمد، ضیایی اردشیر. اثر ضد قارچی عصاره های آبی, متانولی و اتانولی آلیوم ساتیووم بر قارچ های ساپروفیتی و سم زای جدا شده از مایونز. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(2 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/410428/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی ضیا، محمد گلی، و اردشیر ضیایی، “اثر ضد قارچی عصاره های آبی, متانولی و اتانولی آلیوم ساتیووم بر قارچ های ساپروفیتی و سم زای جدا شده از مایونز،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 1–11، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410428/fa