APA:
کپیآزادفر، الهام، ثابت قدم، مریم، بهرامی، زهره، و بیضایی، بیتا. (1400). بهینه سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت زمان ماندگاری. میکروب شناسی مواد غذایی، 8(2 )، 19-33. SID. https://sid.ir/paper/410571/fa
Vancouver:
کپیآزادفر الهام، ثابت قدم مریم، بهرامی زهره، بیضایی بیتا. بهینه سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت زمان ماندگاری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1400؛8(2 ):19-33. Available from: https://sid.ir/paper/410571/fa
IEEE:
کپیالهام آزادفر، مریم ثابت قدم، زهره بهرامی، و بیتا بیضایی، “بهینه سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت زمان ماندگاری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 19–33، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/410571/fa