APA:
کپیهاشم آبادی، داوود، کاویانی، بهزاد، خیاطی بابایی، سارا، و یوسفی، زهرا. (1400). تأثیر شرایط و دمای خشک کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana). کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(2 )، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/414715/fa
Vancouver:
کپیهاشم آبادی داوود، کاویانی بهزاد، خیاطی بابایی سارا، یوسفی زهرا. تأثیر شرایط و دمای خشک کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana). کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1400؛1(2 ):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/414715/fa
IEEE:
کپیداوود هاشم آبادی، بهزاد کاویانی، سارا خیاطی بابایی، و زهرا یوسفی، “تأثیر شرایط و دمای خشک کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 2 ، pp. 33–44، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/414715/fa